Wilujeng sumping di parusahaan urang

Produk Anyar

  • SK-1303AB Agricaltrual mesin elemen filter hawa pikeun KUBOTA traktor K1533

    SK-1303AB Agricaltrual mesin filter hawa ele ...

    Hawa bersih pikeun kinerja mesin éféktif.Hawa bersih pikeun kinerja mesin éféktif.Asupan hawa anu terkontaminasi (lebu sareng kokotor) nyababkeun keunaan mesin, kinerja turun, sareng perawatan anu mahal.Éta sababna filtrasi hawa mangrupikeun salah sahiji syarat anu paling dasar pikeun pagelaran mesin anu épéktip.Hawa bersih penting pisan pikeun ngajaga kaséhatan sareng umur panjang mesin durukan internal, sareng tujuan saringan hawa nyaéta pikeun nyayogikeun hawa bersih ku cara ngajaga d...

  • SK-1336AB saringan hawa treuk tugas beurat pikeun SCANIA 1869992 1869994 1866695 1728817 1869990 P953210 AF1001 C31017

    SK-1336AB tugas beurat treuk filter hawa pikeun SCANI ...

    Karakteristik jeung pungsi elemen filter hawa treuk beurat Ciri jeung pungsi elemen filter treuk beurat Pikeun mesin bisa jalan bener, kudu aya cukup hawa bersih pikeun ngambekan.Lamun hawa ngabahayakeun pikeun bahan mesin (lebu, koloid, alumina, beusi acidified, jsb) kaseuseup, beungbeurat dina silinder jeung piston assembly bakal nambahan, hasilna maké abnormal tina silinder jeung assembly piston, komo kana mesin. minyak, maké leuwih éksténsif, hasilna deterio...

  • Kit saringan hawa SK-1377AB P611859 P602423 AF4268 P602427 AF4260 CF8002 dilarapkeun ka excavator Kobelco sareng kompresor hawa

    SK-1377AB Air filter kit P611859 P602423 AF4268...

    Fitur (1) Cocog jeung filtration tina rupa-rupa lebu di polishing, keusik blasting jeung haseup las, sarta bubuk kempelan lebu.(2) Dipintal poliéster kabeungkeut ku mémbran PTFE, microspore Nawarkeun efisiensi filter 99,99%.(3) jarak pleat Wide tur mulus, PTFE hidrofobik nyadiakeun release partikel alus teuing.(4) résistansi alus teuing pikeun erosi kimiawi.(5) plat listrik / stainless steel luhur jeung handap, teu karat Perforated séng galvanized logam inti jero ngamungkinkeun airflow alus.Fil Udara...

  • SK-1337AB saringan hawa treuk tugas beurat pikeun treuk SCANIA 2414658 2414659

    SK-1337AB filter hawa treuk tugas beurat pikeun SCANI ...

    Naon Dupi Filter Udara?Kumaha Pilih Saringan Udara Kinerja Tinggi Pikeun Treuk?Dinten ieu hayu urang ngobrol ngeunaan ieu. Fungsi filter hawa treuk pikeun ngajaga mesin tina polutan ngabahayakeun sarta

  • SK-1234AB Saringan hawa honeycomb pikeun mesin pertanian 32925682 10413351 82988916 RE253519 RE253518

    SK-1234AB Saringan hawa honeycomb pikeun tatanén ...

    Mesin kedah nyeuseup seueur hawa salami prosés kerja.Upami hawa henteu disaring, lebu anu ditunda dina hawa bakal disedot kana silinder, anu bakal ngagancangkeun ngagem piston sareng silinder.Gedé

  • SK-1376AB forklift filter udara ganti JCB 32925894 1559418 580048838 P611858 AF4219 P603729

    SK-1376AB forklift filter hawa ngaganti JCB 32925 ...

    Sacara umum, umur jasa unsur saringan hawa béda-béda dumasar kana bahan baku anu béda anu dianggo, tapi kalayan manjangkeun waktos pamakean, pangotor dina cai bakal ngahalangan.

  • Filter Udara Treuk A0040946604 C641500/1 AF27816 E315L01 Dipaké pikeun Treuk Mercedes-Benz

    Filter Udara Treuk A0040946604 C641500/1 AF27816 ...

    Katerangan produk Naon Dupi Filter Udara?Kumaha Pilih Saringan Udara Kinerja Tinggi Pikeun Treuk?Fungsi saringan hawa treuk nyaéta ngajagi mesin tina polutan ngabahayakeun sareng partikel hawa anu teu dihoyongkeun.Upami partikel anu teu dihoyongkeun ieu asup kana mesin maka aranjeunna tiasa mangaruhan pisan kana mesin.Fungsi dasar tina saringan hawa treuk ieu maénkeun peran anu penting dina pagelaran treuk anjeun sabab, ku ayana saringan hawa, mesin treuk anjeun bakal lancar, ...

  • SK-1112AB KOMATSU excavator filter hawa 600-181-7260 600-181-7360 600-181-7400 P522449 AF4743K P182052

    SK-1112AB KOMATSU excavator filter hawa 600-181-...

    Naon fungsi khusus sareng titik pangropéa saringan hawa treuk sareng saringan mesin konstruksi?Naon fungsi khusus sareng titik pangropéa saringan hawa treuk sareng saringan mesin konstruksi?Unsur saringan mesin konstruksi mangrupikeun bagian anu paling penting dina mesin konstruksi.Kualitas unsur filter mangaruhan kinerja filter hawa tina treuk nu.Éditor parantos ngumpulkeun masalah anu kedah diperhatoskeun dina sadinten urang ...

  • C271250 CF1640 Unsur Filter Udara pikeun 81084050016 81.08405-0021 10293737

    C271250 CF1640 Unsur Filter Udara pikeun 810840500 ...

    Aplikasi produk Saringan hawa utamana dipaké pikeun filtration hawa di lokomotif rékayasa, mobil, lokomotif tatanén, laboratorium, kamar operasi aseptic sarta sagala rupa kamar operasi precision.Mesin kedah nyeuseup seueur hawa salami prosés kerja.Upami hawa henteu disaring, lebu anu ditunda dina hawa disedot kana silinder, anu bakal ngagancangkeun ngagem piston sareng silinder.Partikel anu langkung ageung asup antara piston sareng silinder ...

  • SK-1145AB kandaraan beurat filter hawa fits pikeun C16400 CF400

    SK-1145AB kandaraan beurat filter hawa fits pikeun C1 ...

    Naon kaunggulan tina saringan hawa?Mesin kedah nyeuseup seueur hawa salami prosés kerja.Upami hawa henteu disaring, lebu anu ditunda dina hawa bakal disedot kana silinder, anu bakal ngagancangkeun ngagem piston sareng silinder.Partikel anu langkung ageung asup antara piston sareng silinder tiasa nyababkeun "narik silinder" anu serius, anu khususna serius dina lingkungan kerja anu garing sareng keusik.Saringan hawa dipasang di hareup karburator ...

  • SY-2004 filter minyak hidrolik cocog pikeun 07063-01210, 205-60-51430 24749404A suppliers

    SY-2004 filter minyak hidrolik fits pikeun 07063-012 ...

    Naon Anu Dilakukeun Saringan Hidrolik?Cairan hidrolik mangrupikeun bagian anu paling penting dina unggal sistem hidrolik.Dina hidrolik, teu aya sistem anu tiasa dianggo tanpa volume cairan hidrolik anu pas.Ogé, sagala variasi tingkat cairan, sipat cairan, jsb.. tiasa ngaruksak sakabéh sistem anu kami anggo.Upami cairan hidrolik ngagaduhan pentingna sapertos kitu, teras naon anu bakal kajadian upami éta kacemar?Unsur Filter Hidrolik Utamana Dipaké Pikeun Mesin 1.Construction (Excavators, RIGS pangeboran, drivers tihang, ...

  • SY-2001A saringan minyak hidrolik cocog YA00016054/4656608 produsén excavator HITACHI

    SY-2001A filter minyak hidrolik fits YA00016054/4 ...

    Syarat teknis pikeun saringan hidrolik (1) Bahan saringan kedah gaduh kakuatan mékanis anu tangtu pikeun mastikeun yén éta moal ruksak ku tekanan hidrolik dina tekanan kerja anu tangtu.(2) Dina suhu kerja nu tangtu, kinerja kudu stabil;eta kudu boga durability cukup.(3) Kamampuhan anti korosi anu hadé.(4) Strukturna sasederhana mungkin sareng ukuranana kompak.(5) Gampang pikeun ngabersihan jeung mertahankeun, gampang pikeun ngaganti unsur filter.(6) L...

Nyarankeun Produk

SK-1336AB saringan hawa treuk tugas beurat pikeun SCANIA 1869992 1869994 1866695 1728817 1869990 P953210 AF1001 C31017

SK-1336AB tugas beurat treuk filter hawa pikeun SCANI ...

Karakteristik jeung pungsi elemen filter hawa treuk beurat Ciri jeung pungsi elemen filter treuk beurat Pikeun mesin bisa jalan bener, kudu aya cukup hawa bersih pikeun ngambekan.Lamun hawa ngabahayakeun pikeun bahan mesin (lebu, koloid, alumina, beusi acidified, jsb) kaseuseup, beungbeurat dina silinder jeung piston assembly bakal nambahan, hasilna maké abnormal tina silinder jeung assembly piston, komo kana mesin. minyak, maké leuwih éksténsif, hasilna deterio...
SK-1247AB Saringan hawa wheel loader kualitas alus AF55015 5261250 AF55309 5261252 pikeun mesin Cummins

SK-1247AB saringan hawa wheel loader kualitasna alus ...

Naon ciri aplikasi saringan hawa?Fungsi saringan hawa nyaéta pikeun ngaleungitkeun najis partikulat dina hawa.Nalika mesin piston (mesin durukan internal, compressor reciprocating, jsb) berpungsi, upami hawa kaseuseup ngandung lebu sareng pangotor sanésna, éta bakal nganyenyerikeun ngagem bagian-bagianna, janten saringan hawa kedah dipasang.Saringan hawa diwangun ku dua bagian, unsur saringan sareng cangkang.Syarat utama saringan hawa nyaéta saringan anu luhur ...
SK-1337AB saringan hawa treuk tugas beurat pikeun treuk SCANIA 2414658 2414659

SK-1337AB filter hawa treuk tugas beurat pikeun SCANI ...

Naon Dupi Filter Udara?Kumaha Pilih Saringan Udara Kinerja Tinggi Pikeun Treuk?Dinten ieu hayu urang ngobrol ngeunaan ieu. Fungsi filter hawa treuk pikeun ngajaga mesin tina polutan ngabahayakeun sarta

SK-1234AB Saringan hawa honeycomb pikeun mesin pertanian 32925682 10413351 82988916 RE253519 RE253518

SK-1234AB Saringan hawa honeycomb pikeun tatanén ...

Mesin kedah nyeuseup seueur hawa salami prosés kerja.Upami hawa henteu disaring, lebu anu ditunda dina hawa bakal disedot kana silinder, anu bakal ngagancangkeun ngagem piston sareng silinder.Gedé

SK-1376AB forklift filter udara ganti JCB 32925894 1559418 580048838 P611858 AF4219 P603729

SK-1376AB forklift filter hawa ngaganti JCB 32925 ...

Sacara umum, umur jasa unsur saringan hawa béda-béda dumasar kana bahan baku anu béda anu dianggo, tapi kalayan manjangkeun waktos pamakean, pangotor dina cai bakal ngahalangan.

Filter Udara Treuk A0040946604 C641500/1 AF27816 E315L01 Dipaké pikeun Treuk Mercedes-Benz

Filter Udara Treuk A0040946604 C641500/1 AF27816 ...

Katerangan produk Naon Dupi Filter Udara?Kumaha Pilih Saringan Udara Kinerja Tinggi Pikeun Treuk?Fungsi saringan hawa treuk nyaéta ngajagi mesin tina polutan ngabahayakeun sareng partikel hawa anu teu dihoyongkeun.Upami partikel anu teu dihoyongkeun ieu asup kana mesin maka aranjeunna tiasa mangaruhan pisan kana mesin.Fungsi dasar tina saringan hawa treuk ieu maénkeun peran anu penting dina pagelaran treuk anjeun sabab, ku ayana saringan hawa, mesin treuk anjeun bakal lancar, ...
C271250 CF1640 Unsur Filter Udara pikeun 81084050016 81.08405-0021 10293737

C271250 CF1640 Unsur Filter Udara pikeun 810840500 ...

Aplikasi produk Saringan hawa utamana dipaké pikeun filtration hawa di lokomotif rékayasa, mobil, lokomotif tatanén, laboratorium, kamar operasi aseptic sarta sagala rupa kamar operasi precision.Mesin kedah nyeuseup seueur hawa salami prosés kerja.Upami hawa henteu disaring, lebu anu ditunda dina hawa disedot kana silinder, anu bakal ngagancangkeun ngagem piston sareng silinder.Partikel anu langkung ageung asup antara piston sareng silinder ...
SK-1145AB kandaraan beurat filter hawa fits pikeun C16400 CF400

SK-1145AB kandaraan beurat filter hawa fits pikeun C1 ...

Naon kaunggulan tina saringan hawa?Mesin kedah nyeuseup seueur hawa salami prosés kerja.Upami hawa henteu disaring, lebu anu ditunda dina hawa bakal disedot kana silinder, anu bakal ngagancangkeun ngagem piston sareng silinder.Partikel anu langkung ageung asup antara piston sareng silinder tiasa nyababkeun "narik silinder" anu serius, anu khususna serius dina lingkungan kerja anu garing sareng keusik.Saringan hawa dipasang di hareup karburator ...

WARTA

  • Susunan libur Festival Parahu Naga

    Unggal 5 Méi lunar Cina nyaéta Festival Parahu Naga.Susunan liburan PAWELSON® Dragon Boat Festival nyaéta kieu: Liburan Festival Parahu Naga: 3 Juni 2022 - 5 Juni 2022. Salila Festival Parahu Naga, urang Cina bakal masak pangsit béas tradisional Cina disebut Zongzi jeung lomba dra...

  • Wilujeng Poé Buruh!

    Hebei Qiangsheng Mesin Bagian Co,.Ltd di dieu urang wishing dinten buruh senang!Unggal posisi biasa tiasa nyiptakeun kahirupan anu luar biasa;unggal usaha anjeun bersinar!Buruh, wilujeng liburan!

  • Urang ngahasilkeun rupa-rupa saringan hawa pikeun anjeun

    Saringan Excavator: Kasus, JCB, Hitachi, Daewoo, Hyundai, Bobcat, Saringan Mesin Pertanian: John Deer, Claas, Saringan Traktor Massey Ferguson: Kasus-New Holland, JCB, Saringan Caterpallar pikeun pangwangunan jalan sareng alat-alat pangropéa: Vogele, Bomag, Volvo Konstruksi, Hamm, Dynapac, Wrigten, V...

FILTERASI PAWELSON

PAWELSON nutupan widang béda jeung cocog pikeun sakabéh modél brand mainstream pikeun minuhan sagala rupa kaperluan.