Puseur warta

  • Susunan libur Festival Parahu Naga

    Susunan libur Festival Parahu Naga

    Unggal 5 Méi lunar Cina nyaéta Festival Parahu Naga.Susunan liburan PAWELSON® Dragon Boat Festival nyaéta kieu: Liburan Festival Parahu Naga: 3 Juni 2022 - 5 Juni 2022. Salila Festival Parahu Naga, urang Cina bakal masak pangsit béas tradisional Cina disebut Zongzi jeung lomba dra...
    Maca deui
  • Wilujeng Poé Buruh!

    Wilujeng Poé Buruh!

    Hebei Qiangsheng Mesin Bagian Co,.Ltd di dieu urang wishing dinten buruh senang!Unggal posisi biasa tiasa nyiptakeun kahirupan anu luar biasa;unggal usaha anjeun bersinar!Buruh, wilujeng liburan!
    Maca deui
  • Urang ngahasilkeun rupa-rupa saringan hawa pikeun anjeun

    Saringan Excavator: Kasus, JCB, Hitachi, Daewoo, Hyundai, Bobcat, Saringan Mesin Pertanian: John Deer, Claas, Saringan Traktor Massey Ferguson: Kasus-New Holland, JCB, Saringan Caterpallar pikeun pangwangunan jalan sareng alat-alat pangropéa: Vogele, Bomag, Volvo Konstruksi, Hamm, Dynapac, Wrigten, V...
    Maca deui
  • Usum bakal datang, naha éta téh perlu ngarobah filter AC

    Cuaca beuki tiis, geus asup kana usum tiis, sarta gelombang anyar hawa tiis datang.Dina angin tiis, anjeun teu bisa dipisahkeun tina pemanasan?Sababaraha pamilik mobil nyatakeun mamang, naha anjeun kedah ngagentos saringan AC upami AC henteu dihurungkeun dina usum tiis?F...
    Maca deui
  • Naha saringan kudu diganti?

    Abdi parantos ningali seueur omongan ngeunaan hal sapertos kitu akhir-akhir ieu.Tapi seueur jalma anu henteu terang kumaha milihna, produsén saringan PAWELSON® bakal ngajelaskeun ka anjeun ayeuna: Saringan oli aya dina sistem pelumasan mesin.Huluna nyaéta pompa minyak, sareng hilir nyaéta sababaraha bagian ...
    Maca deui
  • Naha saringan AC kedah diganti sacara teratur

    Dinten ieu kuring bakal ngobrol sareng anjeun ngeunaan pentingna rutin ngagentos saringan AC.Ngagantian saringan AC sacara teratur ngajaga kasalametan anjeun sapertos masker.Fungsi jeung dianjurkeun siklus ngagantian of AC filter (1) Peran tina AC filter ...
    Maca deui
  • Dimana sarat téknis sareng kaunggulan saringan hidrolik

    (1) Bahan saringan pipa hidrolik kedah gaduh kakuatan mékanis anu tangtu pikeun mastikeun yén éta moal ruksak ku tekanan hidrolik dina tekanan kerja anu tangtu.(2) Dina suhu kerja nu tangtu sakumaha biasa, kinerja relatif stabil sarta ngabogaan durability cukup....
    Maca deui
  • Nalika mésér elemen saringan minyak hidrolik, anjeun kedah terang parameter ieu

    Unsur saringan oli hidrolik ditandaan dina conto produk produsén atanapi papan nami kalayan akurasi filtrasi nominal, sanés akurasi filtrasi mutlak.Ngan ukur nilai β anu diukur ngaliwatan tés anu tiasa ngagambarkeun kapasitas filtrasi saringan.Saringan oli hidrolik e...
    Maca deui
  • Parameter naon anu kedah dipertimbangkeun nalika milih saringan minyak hidrolik

    Unsur saringan minyak hidrolik ogé kedah nyumponan sarat leungitna tekanan (total bédana tekanan tina saringan tekanan tinggi kirang ti 0.1PMa, sareng bédana tekanan total saringan balik minyak kirang ti 0.05MPa) pikeun mastikeun optimasi elemen aliran sareng saringan ...
    Maca deui
  • Bahan naon anu hadé pikeun saringan AC treuk beurat

    Aya loba bahan filter pikeun saringan conditioner hawa treuk beurat, kayaning selulosa, dirasakeun, benang katun, lawon non-anyaman, kawat logam jeung filamén kaca, jeung sajabana, nu dasarna diganti ku elemen filter kertas résin-impregnated.Kalayan ngembangkeun gancang tina industri mobil dunya ...
    Maca deui
  • Naon sababna najis dina saringan minyak hidrolik

    Unsur filter balik minyak dina sistem hidrolik, sakumaha ngaranna nunjukkeun, nyaeta unsur filter dipaké dina balik minyak sistem.Saatos actuator digarap, kusabab ngagem sareng cimata tina operasi alat, pangotor partikel sareng pangotor karét tiasa dibangkitkeun.Lamun hayang teu mawa...
    Maca deui
  • Naon tujuan analisa saringan AC

    Saringan AC nyaéta pikeun nyaring hawa, supados hawa anu asup ka kabin beresih.Sanajan kitu, tingkat filter sahiji elemen filter conditioner hawa ayeuna teu luhur, sarta lebu masih bisa asupkeun AC mobil lajeng asupkeun taksi.Hal ieu kacida diperlukeun pikeun ngaganti hiji-effice tinggi ...
    Maca deui