. Ngeunaan Kami - Hebei Qiangsheng Mesin Bagian Co., Ltd i

Hebei Qiangsheng Mesin

Profil Perusahaan

Hebei Qiangsheng Machinery Parts Co., Ltd. aya di Qinghe County, Propinsi Hebei, basis produksi suku cadang mobil anu terkenal di Cina, caket pisan sareng Pelabuhan Tianjin sareng Pelabuhan Qingdao, kalayan transportasi anu saé sareng lingkungan anu saé. Pabrik ngeusian 36.000 alun-alun. méter, bengkel bersih leuwih ti 30000 méter pasagi, staf leuwih ti 220 urang, kaasup 28 tanaga profésional sarta teknis.

Perusahaan kami ngagaduhan perusahaan ageung khusus dina nalungtik, ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual sajumlah ageung produk saringan, kalebet saringan hawa, saringan minyak hidrolik sareng saringan hawa kabin pikeun mesin konstruksi, kendaraan beurat, mesin pertanian, treuk, mobil otomatis sareng generator. susunan etc.We ogé bisa ngaluyukeun saringan nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

<<Produk kami!

Perusahaan kami parantos ngenalkeun produksi canggih sareng alat-alat uji, sareng gaduh grup tim manufaktur kalayan gaya téknis anu kuat sareng personel manajemén kualitas luhur. Dina waktos anu sami, perusahaan parantos ngawangun kerjasama strategis sareng perusahaan HV Amérika Serikat pikeun mastikeun yén efisiensi filtration produk runtuyan Qiangsheng aya di forefront produk sarupa.

"PAWELSON", "YOUJUE" merek anu boga reputasi considerable di industri, kami geus ngadegkeun jaringan pamasaran produk misah di nagara éta, aktip Ngalanglang pasar luar negeri, produk urang geus diékspor ka Éropa, Amérika, Asia, Afrika jeung loba tempat séjén.Produksi taunan kami produk rengse geus ngahontal leuwih ti 500.000 lembar.

Jasa Kami

Urang meunang reputasi alus diantara konsumén urang jeung produk kualitas luhur, layanan unggulan, sarta timely delivery.We Tujuan sangkan produk jeung jasa urang kawentar sakuliah dunya, mun boga leuwih kasempetan pikeun nyieun babaturan sakuliah dunya. rojongan Anjeun.

>> Budaya Urang

Tujuan Perusahaan: Komitmen kana panalungtikan sareng pamekaran sareng produksi saringan, pikeun nyumponan sarat palanggan kalayan produk anu saé sareng jasa kualitas luhur

Kapercayaan Enterprice: Pikeun salamet ku kualitas sareng ngamajukeun pangwangunan kalayan gengsi.

Semangat Enterprice: persatuan, integritas, efisiensi, inovasi

Kapercayaan Kami: Inovasi téknologi, teu aya tungtungna

pabrik

★ Keunggulan Kami ★

Kauntungannana

OEM & ODM Service

Kami ngagaduhan saringan khusus pikeun palanggan kalayan nomer OEM atanapi gambar atanapi conto palanggan.

Kauntungannana

Kustomisasi merek

brand konsumén 'sorangan bisa ditarima mun ngaropéa nurutkeun gambar brand konsumén ', handapeun narima brand otorisasi.

Kauntungannana

Pamastian kualitas

Numutkeun standar sistem IATF 16949, urang netepkeun standar pamariksaan kualitas anu sampurna sareng ngadamel sistem jaminan kualitas ilmiah sareng ketat.

Kauntungannana

Diékspor Ngeunaan 50 Nagara

produk urang geus diékspor ka sakuliah dunya, kayaning Amérika, Inggris, Peru, Rusia, Ukraina, Kazakhstan, Korea, Malaysia, Australia, UAE, PK, Angola, Nigeria jsb

Kauntungannana

Téhnologi canggih

Kami nganggo téknologi canggih sareng sistem manajemén kualitas dina jalur produksi saringan khusus pikeun ngajamin kualitas produk.

Kauntungannana

Cara Pangiriman Fleksibel

Urang ngarojong pikeun ngilikan eta ku laut, hawa, karéta, express jsb cara pengiriman barang, sarta nampa pikeun ngirim barang ka tempat nunjuk nurutkeun parentah customer.

★ Pameran Tour ★

paméran
paméran
paméran