Puseur warta

Pentingna Saringan Hidrolik Pangropéa Rutin

Pentingna Saringan Hidrolik Pangropéa Rutin:

pangropéa rutin.Sigana pikaboseneun sareng kanyataanna, éta sanés acara anu ngarusak bumi.Paduli sabaraha pikagumbiraeun eta elicits, éta ogé mangrupa jahat diperlukeun nalika leres ngajaga sistem hidrolik Anjeun.

Kalayan fungsi utami pikeun ngaleungitkeun kokotor sareng partikel tina komponén hidrolik.Kontaminasi partikel tiasa ngabahayakeun dina sistem anjeun, anu tiasa nyababkeun bagian-bagian anu teu berfungsi, gagalna komponén, sareng waktos downtime pikeun alat sélulér anjeun.

Pangropéa preventif tiasa ngahemat waktos sareng artos

Tinimbang maén kaulinan teuing mimiti atawa telat, ngalaksanakeun jadwal pangropéa bisa mantuan streamline upkeep filter Anjeun.Kalayan jadwal pangropéa, anjeun tiasa ngawas tingkat kapasitas saringan anjeun, terang nalika aranjeunna kedah dirobih.Hal ieu ngamungkinkeun pikeun kirang downtime jeung mere Anjeun kamampuhan pikeun ngajaga hiji efisien, well-ngurusan sistem hidrolik.

Diajar Ngeunaan Elemen Filter Hidrolik

1.NAON FILTRASI HIDROLIK SARENG KAHA NU PERLU?
Saringan hidrolik ngajagi komponén sistem hidrolik anjeun tina karusakan kusabab kontaminasi minyak atanapi cairan hidrolik sanés anu dianggo disababkeun ku partikel.Unggal menit, kira-kira sajuta partikel leuwih badag batan 1 micron (0,001 mm atawa 1 μm) asup kana sistem hidrolik.Partikel ieu tiasa nyababkeun karusakan kana komponén sistem hidrolik sabab minyak hidrolik gampang kacemar.Ku kituna ngajaga sistem filtration hidrolik alus baris ngaronjatkeun umur komponén hidrolik

2.Unggal menit sajuta partikel anu leuwih badag batan 1 mikron (0,001 mm) bisa asup kana sistem hidrolik.
Pamakéan komponén sistem hidrolik gumantung kana kontaminasi ieu, sareng ayana bagian logam dina minyak sistem hidrolik (beusi sareng tambaga mangrupikeun katalis anu kuat) ngagancangkeun degradasina.Saringan hidrolik ngabantosan ngaleungitkeun partikel ieu sareng ngabersihan minyak sacara kontinyu.Kinerja pikeun unggal saringan hidrolik diukur ku efisiensi panyabutan kontaminasi, nyaéta kamampuan nahan kokotor anu luhur.

saringan 3.Hydraulic dirancang pikeun miceun rereged particulate tina cairan hidrolik.Saringan kami diwangun kalayan kualitas anu paling luhur sareng reliabilitas supados anjeun terang yén alat anjeun aman sareng tiasa terus lancar.
Saringan hidrolik tiasa dianggo dina sababaraha industri kalebet, tapi henteu dugi ka: pembangkit listrik, pertahanan, minyak / gas, laut sareng olahraga motor sanés, transportasi sareng transportasi, rel, pertambangan, tatanén sareng tatanén, bubur sareng kertas, pembuatan baja sareng manufaktur. , hiburan sarta sagala rupa industri lianna.


waktos pos: Feb-15-2022