Puseur warta

Kumaha carana milih saringan bahan bakar

Hal-hal di handap ieu kedah diperhatoskeun nalika milih saringan bahan bakar:
1. Saringan bahan bakar disarankeun pikeun diganti unggal 10.000 kilométer, sareng saringan bahan bakar di jero tangki bahan bakar disarankeun pikeun diganti unggal 40.000 dugi ka 80.000 kilométer.Siklus pangropéa tiasa rada béda ti mobil ka mobil.
2. Sateuacan purchasing barang, mangga pastikeun pikeun pariksa informasi ngeunaan jenis mobil jeung kapindahan tina mobil, ku kituna pikeun mastikeun model bener tina asesoris.Anjeun tiasa mariksa manual pangropéa mobil, atanapi anjeun tiasa nganggo fungsi "pangropéa diri" dumasar kana jaringan pangropéa mobil.
3. The filter suluh umumna diganti ku minyak, filter sarta filter hawa salila pangropéa utama.
4. Pilih filter bahan bakar kualitas luhur, sarta filter bahan bakar kualitas goréng mindeng ngabalukarkeun suplai minyak unsmooth, kakuatan cukup mobil atawa malah extinguish seuneu.Kotoran henteu disaring, sareng kana waktosna sistem suntikan minyak sareng bahan bakar ruksak ku korosi.


waktos pos: Feb-15-2022