Puseur warta

Naha Urang Peryogi Saringan Oli Berkualitas

Kusabab dina prosés kerja mesin, logam ngagem lebu, lebu, deposit karbon sareng deposit koloid dioksidasi suhu luhur, cai, sareng sajabana terus dicampurkeun kana minyak pelumas.Ku alatan éta, fungsi saringan oli nyaéta pikeun nyaring najis mékanis sareng gusi ieu, ngajaga minyak pelumas bersih, sareng manjangkeun umur jasa mesin.Filter oli mesin kedah gaduh ciri kapasitas panyaring anu kuat, résistansi aliran rendah sareng umur panjang.Sacara umum, sajumlah saringan kalayan kamampuan nyaring anu béda dipasang dina kolektor sistem-filter lubrication, saringan kasar sareng saringan halus, anu masing-masing dihubungkeun paralel atanapi séri dina petikan minyak utama.(Anu disambungkeun dina runtuyan jeung petikan minyak utama disebut saringan full-flow. Nalika mesin berpungsi, sadaya minyak lubricating disaring ngaliwatan filter nu; nu sajajar disebut split-flow filter).Di antarana, saringan kasar dihubungkeun sacara séri dina petikan minyak utama, anu mangrupikeun jinis aliran pinuh;filter rupa disambungkeun di paralel dina petikan minyak utama, nu mangrupakeun tipe aliran pamisah.Mesin mobil modern umumna ngan ukur gaduh hiji saringan sareng saringan oli full-flow.Cocog jeung mesin WP10.5HWP12WP13
 
ciri teknis nu hiji filter minyak alus perlu pikeun ngahontal 1. Filter kertas: saringan minyak boga syarat luhur kertas filter ti saringan hawa, utamana kusabab suhu minyak robah antara 0 jeung 300 derajat.Dina parobihan suhu anu parah, konsentrasi minyak ogé bakal robih, anu bakal mangaruhan aliran filtrasi minyak.Kertas saringan tina saringan minyak kualitas luhur tiasa nyaring najis pikeun mastikeun aliran anu cekap dina parobihan suhu anu parah.2. Karét sealing ring: The sealing ring of-kualitas luhur filter minyak adopts karét husus pikeun mastikeun 100% leakage minyak.3. Balik aliran klep suprési: ngan cocog pikeun saringan minyak kualitas luhur.Nalika mesin dipareuman, éta tiasa nyegah saringan oli tina garing;nalika mesin dihurungkeun deui, éta langsung ngahasilkeun tekanan pikeun ngalumasi mesin.4. Klep relief: ngan cocog pikeun saringan minyak kualitas luhur.Nalika suhu luar turun ka nilai anu tangtu atanapi saringan oli ngaleuwihan umur jasa normal, klep overflow bakal dibuka dina tekanan khusus, ngamungkinkeun minyak anu teu disaring ngalir langsung kana mesin.Sanajan kitu, pangotor dina oli bakal asup kana mesin, tapi leungitna jauh leuwih leutik batan leungitna disababkeun ku euweuh minyak dina mesin.Ku alatan éta, klep overflow mangrupakeun konci pikeun ngajaga mesin dina kaayaan darurat.
 
Instalasi filter oli jeung siklus ngagantian 1 Instalasi: solokan atawa nyedot minyak heubeul, loosen nu screws ngaropéa, nyabut saringan minyak heubeul, nerapkeun lapisan minyak dina ring segel tina filter oli anyar, lajeng masang Filter minyak anyar. sarta tighten nu screws ngaropéa.2. Disarankeun siklus ngagantian: mobil jeung kandaraan komérsial anu diganti unggal genep bulan
Syarat otomotif pikeun saringan oli 1. Akurasi saringan, nyaring sadaya partikel> 30 um, ngirangan partikel anu asup kana sela pelumasan sareng nyababkeun ngagem (< 3 um-30 um) Aliran oli nyumponan paménta oli mesin.2. Daur ngagantian panjang, sahenteuna leuwih panjang batan umur (km, waktu) minyak.Akurasi saringan nyumponan sarat pikeun ngajagi mesin sareng ngirangan ngagem.kapasitas lebu badag, cocog pikeun lingkungan kasar.Bisa adaptasi jeung suhu minyak luhur sarta korosi.Nalika nyaring minyak, anu langkung alit bédana tekanan, langkung saé, supados minyak tiasa lancar.


waktos pos: Feb-15-2022