. Cina Treuk Air Filter A0040946604 C641500 / 1 AF27816 E315L01 Dipaké pikeun Mercedes-Benz Treuk Pabrik jeung Pabrik |Qiangsheng

Puseur produk

Filter Udara Treuk A0040946604 C641500/1 AF27816 E315L01 Dipaké pikeun Treuk Mercedes-Benz

Katerangan pondok:

QS NO.:Mercedes-Benz Treuk E 315 L

REFERENSI SALIB:

* FEBI BILSTEIN: 29757
* FLEETGUARD: AF27816
* FILTER HENGST: E 315 L, E315L, E315L01
* HIFI FILTER: SA17201
* KELUNG: 09817917, LX 747, LX747
* KNORR-BREMSE: K165299N50
* MAHLE: LX 747, LX747

OEM NO.:

* MERCEDES-BENZ - OE-003 094 9004
* MERCEDES-BENZ - OE-004 094 1104
* MERCEDES-BENZ - OE-004 094 8704
* RENAULT - TRUK RENAULT - OE-74 24 991 295

* MERCEDES-BENZ - OE-004 094 6604

COCOK pikeun TRUK:Mercedes-Benz Actros / Antos / Arocs / Axor

Actros 1 950/952/953/954;Actros 2/3 930/932/933/934;Axor 950/952/953
Mercedes-Benz Atego / Econic Atego 1 950/952/953

PANJANG:634 (MM)

LEBAR:571 (MM)

TINGKAT JUMLAH:78 (MM)


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Naon Dupi Filter Udara?Kumaha Pilih Saringan Udara Kinerja Tinggi Pikeun Treuk?
Fungsi saringan hawa treuk nyaéta ngajagi mesin tina polutan ngabahayakeun sareng partikel hawa anu teu dihoyongkeun.Upami partikel anu teu dihoyongkeun ieu asup kana mesin maka aranjeunna tiasa mangaruhan pisan kana mesin.Ieu fungsi pilari dasar tina saringan hawa treuk muterkeun hiji peran penting dina kinerja treuk anjeun sabab, ku ayana filter hawa mesin treuk anjeun bakal ngajalankeun lancar, hasilna nu bakal meunang téh treuk-kinerja tinggi. kaséhatan saringan hawa treuk mangrupikeun tugas anu penting pikeun pamilik treuk.A filter hawa goréng bisa jadi tanda goréng pikeun kaséhatan sakabéh treuk Anjeun.

Pentingna saringan hawa anjeun

Ngajagi Engine anjeun
Dirancang pikeun ngamungkinkeun hawa bersih kana mesin, saringan hawa nyaéta garis pertahanan munggaran kendaraan anjeun ku nyegah rereged hawa sapertos kokotor, lebu sareng daun ditarik kana kompartemen mesin.Kana waktosna, saringan hawa mesin tiasa janten kotor sareng kaleungitan kapasitasna pikeun nyaring hawa anu asup kana mesin.Upami saringan hawa anjeun mampet ku kokotor sareng lebu, éta tiasa gaduh pangaruh anu ageung dina kinerja mesin mobil anjeun.

Keunggulan Filter Kami

efisiensi filtration 1.High
2. Panjang umur
3.Less maké mesin, ngurangan konsumsi bahan bakar
3.Easy pikeun masang
4.Produk & inovasi jasa

Panjelasan Produk

Filter Udara Treuk A0040946604 C641500/1 AF27816 E315L01 Dipaké pikeun Treuk Mercedes-Benz

QSNO. Mercedes-Benz Treuk E 315 L
REFERENSI PALANG FEBI BILSTEIN: 29757
FLEETGUARD: AF27816
FILTER HENGST: E 315 L, E315L, E315L01
HIFI FILTER: SA17201
KNECHT: 09817917, LX 747, LX747
KNORR-BREMSE: K165299N50
MAHLE: LX 747, LX747
OEM NO. MERCEDES-BENZ - OE-003 094 9004
MERCEDES-BENZ - OE-004 094 1104
MERCEDES-BENZ - OE-004 094 8704
RENAULT - TRUK RENAULT - OE-74 24 991 295MERCEDES-BENZ - OE-004 094 6604

 

COCOK pikeun TRUK Mercedes-Benz Actros / Antos / Arocs / Axor

Actros 1 950/952/953/954;Actros 2/3 930/932/933/934;Axor 950/952/953
Mercedes-Benz Atego / Econic Atego 1 950/952/953
PANJANG 634 (MM)
LEBAR 571 (MM)
Jangkungna sakabéh 78 (MM)

Bengkel Kami

bengkel
bengkel

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
Bungkusan

Pameran urang

bengkel

jasa kami

bengkel

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami