. Cina SY-2004 filter minyak hidrolik fits pikeun 07063-01210, 205-60-51430 24749404A suppliers Pabrik jeung Pabrik |Qiangsheng

Puseur produk

SY-2004 filter minyak hidrolik cocog pikeun 07063-01210, 205-60-51430 24749404A suppliers

Katerangan pondok:

QS NO.:SY-2004

REFERENSI SALIB:07063-01210, 205-60-51430 24749404A

DONALDSON:P551210

FLEETGUARD:HF6319 HF7953

MESIN:SK200-2-3/SK210/SK250LC, CASECX240/210/360/300, PC360-3/PC300-3/PC400-3 PC210-6/PC230-6/PC250-6/PC750-6/

Kandaraan:DH220-5 / DH220-7 / DH450

OD pangbadagna:150 (MM)

TINGKAT JUMLAH:454/450(MM)

DIAMETER INTERNAL:110


Rincian produk

Rincian Gambar

Tag produk

Naon Anu Dilakukeun Saringan Hidrolik?

Cairan hidrolik mangrupikeun bagian anu paling penting dina unggal sistem hidrolik.Dina hidrolik, teu aya sistem anu tiasa dianggo tanpa volume cairan hidrolik anu pas.Ogé, sagala variasi tingkat cairan, sipat cairan, jsb.. tiasa ngaruksak sakabéh sistem anu kami anggo.Upami cairan hidrolik ngagaduhan pentingna sapertos kitu, teras naon anu bakal kajadian upami éta kacemar?

Unsur Filter Hidrolik Utamana Dipaké Pikeun

1. Mesin konstruksi (excavators, RIGS pangeboran, drivers tihang, Forklifts, loaders, pavers, jsb)
2. alat mesin CNC badag
3.Power plant (angin, hidrolik, termal) résistansi suluh, jacking pompa, coupler, gear box, ngagiling batubara, siram, filter minyak, jsb, ngagiling baja, stasiun pompa hidrolik, lubricating sistem, mesin port, jsb
4. Mesin nyitak, mesin nyulam Lungsi

Kumaha ngabersihan filter hidrolik?

Seueur jalma nganggap yén elemen saringan minyak hidrolik hese ngabersihan tanpa beberesih, anu bakal ngirangan umur jasa elemen saringan minyak hidrolik.Kanyataanna, aya cara pikeun ngabersihan unsur filter oli hidrolik.Sacara umum, unsur filter minyak hidrolik aslina dijieunna tina kawat stainless steel bolong.Pikeun ngabersihan unsur saringan minyak hidrolik sapertos kitu, anjeun kedah ngarendam unsur saringan dina minyak tanah salami sababaraha waktos.Ieu bisa gampang dileungitkeun ku niupan eta kaluar kalawan angin.Éta patri.Sanajan kitu, eta kudu dicatet yén metoda ieu teu bisa dipaké lamun teu keur elemen filter minyak hidrolik aslina teuing kotor, sarta eta leuwih hade ngaganti eta ku elemen filter minyak hidrolik anyar.

Panjelasan Produk

QS NO. SY-2004
REFERENSI PALANG 07063-01210, 205-60-51430 24749404A
DONALDSON P551210
FLEETGUARD HF6319 HF7953
MESIN SK200-2-3 / SK210 / SK250LC, CASECX240/210/360/300, PC360-3/PC300-3/PC400-3 PC210-6/PC230-6/PC250-6/PC750-6/
Kandaraan DH220-5 / DH220-7 / DH450
OD pangbadagna 150 (MM)
Jangkungna sakabéh 454/450(MM)
DIAMETER INTRNAL 110

Bengkel Kami

bengkel
bengkel

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
Bungkusan

Pameran urang

bengkel

jasa kami

bengkel

  • saméméhna:
  • Teras:

  • saringan hidrolik
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami