. Cina SY-2001A filter minyak hidrolik fits YA00016054 / 4656608 HITACHI excavator produsén Pabrik jeung Pabrik |Qiangsheng

Puseur produk

SY-2001A saringan minyak hidrolik cocog YA00016054/4656608 produsén excavator HITACHI

Katerangan pondok:

QS NO.:SY-2001A

REFERENSI SALIB:YA00016054/4656608

MESIN:ZX200-5G ZX210-5G

OD pangbadagna:150 (MM)

DIAMETER INTERNAL:98 (MM)

TINGKAT JUMLAH:464/433(MM)


Rincian produk

Rincian Gambar

Tag produk

syarat teknis pikeun saringan hidrolik

(1) Bahan saringan kedah gaduh kakuatan mékanis anu tangtu pikeun mastikeun yén éta moal ruksak ku tekanan hidrolik dina tekanan kerja anu tangtu.(2) Dina suhu kerja nu tangtu, kinerja kudu stabil;eta kudu boga durability cukup.(3) Kamampuhan anti korosi anu hadé.(4) Strukturna sasederhana mungkin sareng ukuranana kompak.(5) Gampang pikeun ngabersihan jeung mertahankeun, gampang pikeun ngaganti unsur filter.(6) béaya rendah.Prinsip kerja tina filter hidrolik: ditémbongkeun saperti dina Gambar 1, diagram skéma tina prinsip kerja tina filter nu.Minyak hidrolik asup kana pipa ti kénca ka saringan, ngalir ti unsur saringan luar ka inti jero, teras ngalir kaluar tina outlet.Nalika tekanan naek sarta ngahontal tekanan muka tina klep mudal, minyak ngaliwatan klep mudal, ka inti batin, lajeng ngalir kaluar ti outlet di.Unsur filter luar boga precision luhur batan unsur filter jero, sarta unsur filter jero milik filtration kasar.Métode uji saringan hidrolik: Standar internasional ISO4572 parantos diadopsi sacara lega ku nagara-nagara di sakumna dunya pikeun meunteun "métode sababaraha pass tina kinerja filtrasi unsur saringan hidrolik".Eusi tés ngawengku nangtukeun unsur filter, ciri bédana tekanan tina prosés plugging pikeun ukuran béda rasio filtration (nilai β), sarta kapasitas Staining.Metodeu sababaraha-pass simulates kaayaan kerja sabenerna tina filter dina sistem hidrolik.Polutan terus nyerang sistem oli jeung terus disaring kaluar ku filter, sedengkeun partikel unfiltered balik deui ka tank jeung lulus filter deui.Paranti.Dina raraga minuhan kaperluan evaluasi kinerja filter-precision tinggi, kitu ogé alatan parobahan lebu test jeung nyoko métode calibration anyar pikeun counters partikel otomatis, ISO4572 geus dirobah sarta ningkat dina taun panganyarna.Saatos modifikasi, nomer standar anyar parantos ngalangkungan metode uji sababaraha kali.ISO16889.

Panjelasan Produk

QS NO.  SY-2001A
REFERENSI PALANG  YA00016054/4656608
MESIN  ZX200-5G ZX210-5G
OD pangbadagna  150 (MM)
DIAMETER INTRNAL 98 (MM)
Jangkungna sakabéh 464/433(MM)

Bengkel Kami

bengkel
bengkel

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
Bungkusan

Pameran urang

bengkel

jasa kami

bengkel

  • saméméhna:
  • Teras:

  • saringan hidrolik
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami