. Cina SK-1376AB forklift filter hawa ngaganti JCB 32925894 1559418 580048838 P611858 AF4219 P603729 Pabrik jeung Pabrik |Qiangsheng

Puseur produk

SK-1376AB forklift filter udara ganti JCB 32925894 1559418 580048838 P611858 AF4219 P603729

Katerangan pondok:

QS NO.:SK-1376 (A)

OEM NO.:JCB 32925894

REFERENSI SALIB:P604457 P603712 P611858 AF4219 PA5584 C10006

APLIKASI:FORKLIFT REFRIGERATING UNIT

DIAMETER LUAR:117/88 (MM)

DIAMETER jero:55 (MM)

TINGKAT JUMLAH:246/266 (MM)

QS NO.:SK-1376 (B)

OEM NO.:JCB 32925895

REFERENSI SALIB:P603729 AF4261 CF6002

APLIKASI:FORKLIFT REFRIGERATING UNIT

DIAMETER LUAR:67/37 (MM)

DIAMETER jero:45 (MM)

TINGKAT JUMLAH:263 (MM)


Rincian produk

Tag produk

pangropéa saringan hawa

pangropéa saringan hawa

1. Unsur filter hawa nyaéta komponén inti filter nu.Éta dijieun tina bahan husus sarta mangrupa bagian maké, nu merlukeun perawatan sarta perawatan husus;

2. Nalika unsur filter hawa geus lila digawé, unsur filter geus intercepted najis tangtu, nu bakal ngakibatkeun paningkatan dina tekanan sarta panurunan dina laju aliran.Dina waktos ieu, éta kedah dibersihkeun dina waktosna;

3. Nalika meresihan unsur filter hawa, Kade ulah deform atawa ngaruksak unsur filter.

Sacara umum, umur jasa unsur filter hawa mah béda dumasar kana bahan baku béda dipaké, tapi ku prolongation tina waktos pamakéan, pangotor dina cai bakal meungpeuk unsur filter, jadi umumna disebutkeun, unsur filter PP perlu. diganti dina tilu bulan;unsur filter karbon diaktipkeun perlu diganti dina genep bulan.ngaganti.

Kertas saringan dina alat saringan hawa ogé mangrupikeun salah sahiji konci.Kertas saringan dina alat saringan biasana didamel tina kertas serat ultra-halus anu dieusi résin sintétik, anu sacara efektif tiasa nyaring najis sareng gaduh kamampuan anu kuat pikeun nyimpen kokotor.

Widang aplikasi saringan hawa

Widang aplikasi saringan hawa

1. Dina industri alat mesin, 85% tina sistem transmisi alat mesin adopts transmisi hidrolik jeung kontrol.Sapertos grinders, mesin panggilingan, planers, mesin broaching, presses, shears, jeung alat mesin gabungan.

2. Dina industri metalurgi, téhnologi hidrolik dipaké dina sistem kontrol tungku listrik, rolling sistem kontrol ngagiling, buka hearth ngecas, kontrol converter, kontrol blast tungku, simpangan strip jeung alat tegangan konstan.

3. transmisi hidrolik ieu loba dipaké dina mesin konstruksi, kayaning excavators, loaders ban, cranes treuk, bulldozers Mapay, cranes ban, scrapers timer propelled, grader na rollers vibratory.

4. Dina mesin tatanén, téhnologi hidrolik ogé loba dipaké, kayaning ngagabungkeun harvesters, traktor jeung plows.

5. Dina industri otomotif, téhnologi hidrolik dipaké dina kandaraan kaluar-jalan hidrolik, treuk dump hidrolik, kandaraan gawé hawa hidrolik jeung treuk seuneu.

Dina industri tékstil lampu, pamakéan téknologi hidrolik ngawengku mesin suntik molding plastik, mesin vulcanizing karét, mesin kertas, mesin percetakan jeung mesin tékstil.

Panjelasan Produk

A:

QSNO. SK-1376 (A)
OEM NO. JCB 32925894
REFERENSI PALANG P604457 P603712 P611858 AF4219 PA5584 C10006
APLIKASI FORKLIFT REFRIGERATING UNIT
DIAMETER LUAR 117/88 (MM)
DIAMETER BATIN 55 (MM)
Jangkungna sakabéh 246/266 (MM)

B:

QSNO. SK-1376 (B)
OEM NO. JCB 32925895
REFERENSI PALANG P603729 AF4261 CF6002
DIAMETER LUAR 67/37 (MM)
DIAMETER BATIN 45 (MM)
Jangkungna sakabéh 263 (MM)

Bengkel Kami

bengkel
bengkel

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
Bungkusan

Pameran urang

bengkel

jasa kami

bengkel

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami