. Cina SK-1337AB tugas beurat filter hawa treuk pikeun treuk SCANIA 2414658 2414659 Pabrik jeung Pabrik |Qiangsheng

Puseur produk

SK-1337AB saringan hawa treuk tugas beurat pikeun treuk SCANIA 2414658 2414659

Katerangan pondok:

QS NO.:SK-1337 (A)

OEM NO.:2414658

REFERENSI SALIB:

APLIKASI:TRUK SCANIA

DIAMETER LUAR:303 (MM)

DIAMETER jero:168 (MM)

TINGKAT JUMLAH:328/367 (MM)

QS NO.:SK-1337(B)

OEM NO.:2414659

REFERENSI SALIB:

APLIKASI:TRUK SCANIA

DIAMETER LUAR:159/137 (MM)

DIAMETER jero:122 (MM)

TINGKAT JUMLAH:318/323 (MM)


Rincian produk

Tag produk

Naon Dupi Filter Udara?Kumaha Pilih Saringan Udara Kinerja Tinggi Pikeun Treuk?

Naon Dupi Filter Udara?Kumaha Pilih Saringan Udara Kinerja Tinggi Pikeun Treuk?

 

Fungsi saringan hawa treuk nyaéta ngajagi mesin tina polutan ngabahayakeun sareng partikel hawa anu teu dihoyongkeun.Upami partikel anu teu dihoyongkeun ieu asup kana mesin maka aranjeunna tiasa mangaruhan pisan kana mesin.Ieu fungsi pilari dasar tina saringan hawa treuk muterkeun hiji peran penting dina kinerja treuk anjeun sabab, ku ayana filter hawa mesin treuk anjeun bakal ngajalankeun lancar, hasilna nu bakal meunang téh treuk-kinerja tinggi. kaséhatan saringan hawa treuk mangrupikeun tugas anu penting pikeun pamilik treuk.A filter hawa goréng bisa jadi tanda goréng pikeun kaséhatan sakabéh treuk Anjeun.

 

Pentingna saringan hawa anjeun:

Ngajagi Engine anjeun

Dirancang pikeun ngamungkinkeun hawa bersih kana mesin, saringan hawa nyaéta garis pertahanan munggaran kendaraan anjeun ku nyegah rereged hawa sapertos kokotor, lebu sareng daun ditarik kana kompartemen mesin.Kana waktosna, saringan hawa mesin tiasa janten kotor sareng kaleungitan kapasitasna pikeun nyaring hawa anu asup kana mesin.Upami saringan hawa anjeun mampet ku kokotor sareng lebu, éta tiasa gaduh pangaruh anu ageung dina kinerja mesin mobil anjeun.

 

Keunggulan Filter Kami

efisiensi filtration 1.High

2. Panjang umur

3.Less maké mesin, ngurangan konsumsi bahan bakar

3.Easy pikeun masang

4.Produk & inovasi jasa

Panjelasan Produk

A:

QSNO. SK-1337 (A)
OEM NO. 2414658
REFERENSI PALANG
APLIKASI TRUK SCANIA
DIAMETER LUAR 303 (MM)
DIAMETER BATIN 168 (MM)
Jangkungna sakabéh 328/367 (MM)

B:

QSNO. SK-1337(B)
OEM NO. 2414659
REFERENSI PALANG
APLIKASI TRUK SCANIA
DIAMETER LUAR 159/137 (MM)
DIAMETER BATIN 122 (MM)
Jangkungna sakabéh 318/323 (MM)

Bengkel Kami

bengkel
bengkel

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
Bungkusan

Pameran urang

bengkel

jasa kami

bengkel

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami