. Cina SK-1336AB tugas beurat treuk filter hawa pikeun SCANIA 1869992 1869994 1866695 1728817 1869990 P953210 AF1001 C31017 Pabrik jeung Pabrik |Qiangsheng

Puseur produk

SK-1336AB saringan hawa treuk tugas beurat pikeun SCANIA 1869992 1869994 1866695 1728817 1869990 P953210 AF1001 C31017

Katerangan pondok:

QS NO.:SK-1336A

OEM NO.:SCANIA 1869992 SCANIA 1869994 SCANIA 1866695 SCANIA 1728817

REFERENSI SALIB:P953210 AF1001 C31017 P953212 RS5671

APLIKASI:treuk SCANIA

DIAMETER LUAR:303 (MM)

DIAMETER jero:171 (MM)

TINGKAT JUMLAH:499/535 (MM)

 

QS NO.:SK-1336B

OEM NO.:SCANIA 1869990

REFERENSI SALIB:P953214 CF17006

APLIKASI:treuk SCANIA

DIAMETER LUAR:169/162 (MM)

DIAMETER jero:131 (MM)

TINGKAT JUMLAH:472/477 (MM)


Rincian produk

Tag produk

Ciri jeung fungsi elemen filter hawa treuk beurat

Ciri jeung fungsi elemen filter treuk beurat

Supados mesin tiasa dianggo leres, kedah aya hawa bersih anu cekap pikeun ngambekan.Lamun hawa ngabahayakeun pikeun bahan mesin (lebu, koloid, alumina, beusi acidified, jsb) kaseuseup, beungbeurat dina silinder jeung piston assembly bakal nambahan, hasilna maké abnormal tina silinder jeung assembly piston, komo kana mesin. minyak, maké leuwih éksténsif, hasilna deterioration kinerja mesin sarta hirup mesin disingget.Unsur saringan tugas beurat tiasa nyegah ngagem mesin, sareng unsur saringan hawa mobil ogé ngagaduhan fungsi pangurangan bising.

1. Kahirupan jasa mobil ieu greatly disingget, sarta bakal aya kapasitas suplai suluh cukup - kakuatan terus turun, haseup hideung, kasusah dina ngamimitian atawa silinder bitten, nu bakal mangaruhan kasalametan informasi nyetir Anjeun.

2. Sanajan harga asesoris low, biaya pangropéa engké luhur.

Fungsi tina ngagunakeun unsur filter beurat-tugas nyaéta pikeun nyaring kaluar lebu salila produksi jeung transportasi ngembangkeun suluh, sarta nyegah sistem manajemen suluh ti corroding lingkungan jeung ngaruksak lingkungan.Ngagunakeun unsur filter hawa sarua jeung irung manusa, sarta éta cara munggaran pikeun hawa langsung asup ka mesin." Level ", fungsina pikeun nyaring kaluar masalah keusik dina hawa jeung sababaraha partikel ditunda, mun mastikeun operasi normal tina mesin.Fungsi unsur filter beurat-tugas nyaéta pikeun nyegah partikel logam dihasilkeun nalika mesin keur ngajalankeun di speed tinggi jeung lebu jeung keusik dina prosés nambahkeun minyak mesin, ku kituna pikeun mastikeun yén sakabéh sistem lubrication ieu dimurnikeun, ngurangan. ngagem komponén, sareng manjangkeun umur jasa mesin.

Naon ciri saringan treuk beurat?

1. Téknologi filtrasi precision tinggi: nyaring sadaya partikel kalayan pangaruh anu langkung ageung (> 1-2um)

2. efisiensi High téhnologi filtration: ngurangan jumlah sél particulate ngaliwatan filter nu

3. Nyegah maké awal mesin.Nyegah karuksakan kana méteran aliran hawa

4. tekanan diferensial low pikeun mastikeun rasio hawa-bahan bakar pangalusna pikeun mesin mobil.Ngurangan leungitna sistem nyaring informasi

Daérah saringan ageung, seueur lebu, umur jasa panjang sareng biaya operasi langkung handap

Panjelasan Produk

SK-1336AB saringan hawa treuk tugas beurat pikeun SCANIA 1869992 1869994 1866695 1728817 1869990 P953210 AF1001 C31017

A:

QS NO. SK-1336A
OEM NO. SCANIA 1869992 SCANIA 1869994 SCANIA 1866695 SCANIA 1728817
REFERENSI PALANG  P953210 AF1001 C31017 P953212 RS5671
APLIKASI treuk SCANIA
DIAMETER LUAR 303 (MM)
DIAMETER BATIN 171 (MM)
Jangkungna sakabéh 499/535 (MM)

B:

QS NO. SK-1336B
OEM NO. SCANIA 1869990
REFERENSI PALANG P953214 CF17006
APLIKASI treuk SCANIA
DIAMETER LUAR 169/162 (MM)
DIAMETER BATIN 131 (MM)
Jangkungna sakabéh 472/477 (MM)

Bengkel Kami

bengkel
bengkel

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
Bungkusan

Pameran urang

bengkel

jasa kami

bengkel

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami