. Cina SK-1303AB Agricaltrual mesin unsur filter hawa pikeun KUBOTA traktor K1533 Pabrik jeung Pabrik |Qiangsheng

Puseur produk

SK-1303AB Agricaltrual mesin elemen filter hawa pikeun KUBOTA traktor K1533

Katerangan pondok:

QS NO.:SK-1303A

OEM NO.:

REFERENSI SALIB:K1533

APLIKASI:mesin agricaltrual KUBOTA

DIAMETER LUAR:145 (MM)

DIAMETER jero:83 (MM)

TINGKAT JUMLAH:326/332 (MM)

 

QS NO.:SK-1303B

OEM NO.:

REFERENSI SALIB:K1533

APLIKASI:mesin agricaltrual KUBOTA

DIAMETER LUAR:80/78 (MM)

DIAMETER jero:69 (MM)

TINGKAT JUMLAH:311 (MM)


Rincian produk

Tag produk

Hawa bersih pikeun kinerja mesin éféktif.

Hawa bersih pikeun kinerja mesin éféktif.

Asupan hawa anu terkontaminasi (lebu sareng kokotor) nyababkeun keunaan mesin, kinerja turun, sareng perawatan anu mahal.Éta sababna filtrasi hawa mangrupikeun salah sahiji syarat anu paling dasar pikeun pagelaran mesin anu épéktip.Hawa bersih penting pisan pikeun ngajaga kaséhatan sareng umur panjang mesin durukan internal, sareng tujuan saringan hawa nyaéta - pikeun nyayogikeun hawa bersih ku ngajaga lebu, kokotor, sareng Uap anu ngaruksak sareng ngamajukeun umur mesin.

Saringan hawa & produk filtrasi Pawelson mastikeun efisiensi mesin pangsaéna, ngajaga kaluaran mesin sareng maksimalkeun ékonomi bahan bakar ku nyumponan standar kualitas sareng kinerja anu diperyogikeun ku mesin naon waé.

Sistem Intake Udara lengkep diwangun ku komponén mimitian ti tiung hujan, selang, clamps, pre-cleaner, rakitan pembersih hawa sareng pipa sisi bersih.Pamakéan rutin sistem filtrasi hawa ngalegaan interval jasa mesin, ngajaga alat-alat terus jalan sareng maksimalkeun kauntungan.

Panjelasan Produk

SK-1303AB Agricaltrual mesin elemen filter hawa pikeun KUBOTA traktor K1533

A:

QS NO. SK-1303A
OEM NO.
REFERENSI PALANG K1533
APLIKASI mesin agricaltrual KUBOTA
DIAMETER LUAR 145 (MM)
DIAMETER BATIN 83 (MM)
Jangkungna sakabéh 326/332 (MM)

 

B:

QS NO. SK-1303B
OEM NO.
REFERENSI PALANG K1533
APLIKASI mesin agricaltrual KUBOTA
DIAMETER LUAR 80/78 (MM)
DIAMETER BATIN 69 (MM)
Jangkungna sakabéh 311 (MM)

 

Bengkel Kami

bengkel
bengkel

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
Bungkusan

Pameran urang

bengkel

jasa kami

bengkel

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami