. Cina SK-1247AB kualitas alus kabayang loader filter hawa AF55015 5261250 AF55309 5261252 pikeun mesin Cummins Pabrik jeung Pabrik |Qiangsheng

Puseur produk

SK-1247AB Saringan hawa wheel loader kualitas alus AF55015 5261250 AF55309 5261252 pikeun mesin Cummins

Katerangan pondok:

QS NO.:SK-1247A

OEM NO.:CUMMINS 5261250

REFERENSI SALIB:AF55015

APLIKASI:DOOSAN DAEWOO HYUNDAI wheel loader

PANJANG:298 (MM)

LEBAR:278 (MM)

TINGKAT JUMLAH:320 (MM)

 

QS NO.:SK-1247B

OEM NO.:CUMMINS 5261252 WIRTGEN 2217026

REFERENSI SALIB:AF55309

APLIKASI:DOOSAN DAEWOO HYUNDAI wheel loader

PANJANG:285 (MM)

LEBAR:264 (MM)

TINGKAT JUMLAH:38 (MM)


Rincian produk

Tag produk

Naon ciri aplikasi saringan hawa?

Fungsi saringan hawa nyaéta pikeun ngaleungitkeun najis partikulat dina hawa.Nalika mesin piston (mesin durukan internal, compressor reciprocating, jsb) berpungsi, upami hawa kaseuseup ngandung lebu sareng pangotor sanésna, éta bakal nganyenyerikeun ngagem bagian-bagianna, janten saringan hawa kedah dipasang.Saringan hawa diwangun ku dua bagian, unsur saringan sareng cangkang.Sarat utama saringan hawa nyaéta efisiensi filtrasi anu luhur, résistansi aliran rendah, sareng panggunaan kontinyu pikeun waktos anu lami tanpa pangropéa.

 

rentang aplikasi tina filter hawa

1. Dina industri metalurgi, saringan hawa umumna dipaké dina ngecas tungku hearth kabuka, kontrol converter, blast tungku kontrol, sistem kontrol tungku listrik jeung alat tegangan konstan.

2. Alat-alat anu ngagunakeun transmisi hidrolik dina mesin konstruksi, kayaning excavator, cranes treuk, graders na rollers vibratory, bakal ngagunakeun saringan hawa.

 

3. Dina mesin tatanén, pakakas tatanén kayaning combine harvesters jeung traktor ogé ngagunakeun saringan hawa.

 

4. Dina industri alat mesin, nepi ka 85% tina alat transmisi pakakas mesin dilengkepan saringan hawa pikeun mastikeun operasi alus pakakas.

 

5. Dina industrialisasi tékstil ringan, alat-alat produksi ngagunakeun téknologi hidrolik, sapertos mesin kertas, mesin percetakan sareng mesin tékstil, dilengkepan saringan hawa.

6. Dina industri otomotif, parabot ngagunakeun téhnologi hidrolik kayaning kandaraan off-jalan hidrolik, kandaraan gawé hawa sarta treuk seuneu dilengkepan saringan hawa pikeun mastikeun yén alat-alat bisa beroperasi éfisién.

 

saringan hawa utamana dipaké dina mesin pneumatic, mesin durukan internal tur widang lianna.Fungsina nyaéta nyayogikeun hawa bersih pikeun mesin sareng alat ieu pikeun nyegah mesin sareng alat-alat ieu tina nyeuseup hawa kalayan partikel najis nalika damel sareng ningkatkeun kamungkinan abrasi sareng karusakan.Komponén utama saringan hawa nyaéta unsur saringan sareng casing.Unsur saringan mangrupikeun bagian panyaring utama, anu tanggung jawab pikeun filtrasi gas, sareng casing mangrupikeun struktur éksternal anu nyayogikeun panyalindungan anu dipikabutuh pikeun unsur saringan.Sarat kerja tina saringan hawa nyaéta pikeun tiasa ngalaksanakeun pagawéan filtrasi hawa anu éfisién, henteu nambihan teuing résistansi kana aliran hawa, sareng tiasa dianggo terus-terusan pikeun waktos anu lami.

 

Ogé boga varying derajat aplikasi dina sistem hidrolik mesin hidrolik, utamana dipaké pikeun nyaluyukeun bédana tekanan antara jero jeung luar tina tank sistem hidrolik.Maké cingcin.Di antara tilu média anu dipikabutuh pikeun operasi mesin, hawa dianggo dina jumlah anu ageung sareng asalna tina atmosfir.Upami saringan hawa teu tiasa sacara efektif nyaring partikel anu ditunda dina hawa, anu langkung hampang bakal ngagancangkeun ngagem silinder, piston sareng cingcin piston, sareng kasus anu langkung parah bakal nyababkeun silinder janten tapis sareng pondok umur jasa. mesin.

 

Keunggulan produk saringan udara:

 

The filter hawa boga kapasitas nyekel lebu badag;

 

The filter hawa boga lalawanan operasi lemah sareng kakuatan angin badag;

 

The filter hawa pisan gampang pikeun masang;

 

Efisiensi filtration of ≥0.3μm partikel luhur 99.9995%;

 

Sistim mesin tilepan otomatis-dikawasa komputer dipaké pikeun lem semprot tilepan, sarta rentang jangkungna tilepan bisa disaluyukeun steplessly antara 22-96mm.Lingkup aplikasi: Ieu cocog pikeun parabot purifikasi jeung bengkel bersih di sagala rupa industri kayaning farmasi, éléktronika, kadaharan, semikonduktor, mesin precision, jeung mobil.

saringan hawa

 

Sagala jinis saringan hawa gaduh kaunggulan sareng kalemahan sorangan, tapi pasti aya kontradiksi antara volume hawa asupan sareng efisiensi nyaring.Kalayan panalungtikan anu jero ngeunaan saringan hawa, sarat pikeun saringan hawa beuki luhur.Sababaraha jinis saringan hawa anyar parantos muncul, sapertos saringan hawa unsur saringan serat, saringan hawa bahan saringan ganda, saringan hawa muffler, saringan hawa hawa konstan, sareng sajabana, pikeun nyumponan kabutuhan mesin.

Panjelasan Produk

SK-1247AB Saringan hawa wheel loader kualitas alus AF55015 5261250 AF55309 5261252 pikeun mesin Cummins

A:

QSNO. SK-1247A
OEM NO. CUMMINS 5261250
REFERENSI PALANG AF55015
APLIKASI DOOSAN DAEWOO HYUNDAI wheel loader
PANJANG 298 (MM)
LEBAR 278 (MM)
Jangkungna sakabéh 320 (MM)

B:

QSNO. SK-1247B
OEM NO. CUMMINS 5261252 WIRTGEN 2217026
REFERENSI PALANG AF55309
APLIKASI DOOSAN DAEWOO HYUNDAI wheel loader
PANJANG 285 (MM)
LEBAR 264 (MM)
Jangkungna sakabéh 38 (MM)

Bengkel Kami

bengkel
bengkel

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
Bungkusan

Pameran urang

bengkel

jasa kami

bengkel

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami