. Cina SK-1234AB Honeycomb filter hawa pikeun mesin tatanén 32925682 10413351 82988916 RE253519 RE253518 Pabrik jeung Pabrik |Qiangsheng

Puseur produk

Filter hawa honeycomb SK-1234AB pikeun mesin pertanian 32925682 10413351 82988916 RE253519 RE253518

Katerangan pondok:

QS NO.:SK-1234 (A)

OEM NO.:JCB 32925682 LIEBHERR 10413351 KASUS 82988916 KASUS 87037984 JOHN DEERE RE253518

REFERENSI SALIB:P608533 AF26656 P957293

APLIKASI:MESIN TANAMAN EXCAVATOR BANGUNAN MESIN

PANJANG:250 (MM)

LEBAR:151 (MM)

TINGKAT JUMLAH:176/179 (MM)

QS NO.:SK-1234 (B)

OEM NO.:JCB 32925683 LIEBHERR 10413349 KASUS 85988917 JOHN DEERE RE253519 VOLVO 16237822

REFERENSI SALIB:P600975 AF26655 P789164

APLIKASI:MESIN TANAMAN EXCAVATOR BANGUNAN MESIN

PANJANG:210 (MM)

LEBAR:107 (MM)

TINGKAT JUMLAH:36/69 (MM)


Rincian produk

Tag produk

Naon kaunggulan tina saringan hawa?

Saringan hawa honeycomb pikeun mesin pertanian 32925682 10413351 82988916 RE253519 RE253518

 

Mesin kedah nyeuseup seueur hawa salami prosés kerja.Upami hawa henteu disaring, lebu anu ditunda dina hawa bakal disedot kana silinder, anu bakal ngagancangkeun ngagem piston group sareng silinder.Partikel anu langkung ageung asup antara piston sareng silinder tiasa nyababkeun "narik silinder" anu serius, anu khususna serius dina lingkungan kerja anu garing sareng keusik.Saringan hawa dipasang di payuneun karburator atanapi pipa asupan pikeun nyaring lebu sareng keusik dina hawa, mastikeun hawa anu cekap sareng bersih asup kana silinder.
Numutkeun prinsip filtration, saringan hawa bisa dibagi kana tipe filter, tipe centrifugal, tipe mandi minyak jeung tipe komposit.
Salila pangropéa, unsur filter kertas teu kudu cleaned dina minyak, disebutkeun unsur filter kertas bakal gagal, sarta gampang ngabalukarkeun kacilakaan ngebut.Salila pangropéa, ngan ukur metode geter, metode panyabutan sikat lemes (pikeun sikat sapanjang kerut) atanapi metode blowback hawa anu dikomprés ngan ukur tiasa dianggo pikeun ngaleungitkeun lebu sareng kokotor anu napel dina permukaan unsur saringan kertas.Pikeun bagian saringan kasar, lebu dina bagian ngumpulkeun lebu, bilah sareng pipa siklon kedah dipiceun dina waktosna.Sanaos tiasa dijaga sacara saksama unggal waktos, unsur saringan kertas henteu tiasa ngabalikeun deui kinerja aslina, sareng résistansi asupan hawa bakal ningkat.Ku alatan éta, umumna, nalika unsur filter kertas perlu dijaga pikeun kaopat kalina, éta kudu diganti ku unsur filter anyar.Lamun unsur kertas filter retak, perforated, atawa kertas filter jeung cap tungtung nu degummed, maranéhanana kudu diganti geuwat.

Panjelasan Produk

A:

QSNO. SK-1234 (A)
OEM NO. JCB 32925682 LIEBHERR 10413351 KASUS 82988916 KASUS 87037984 JOHN DEERE RE253518
REFERENSI PALANG P608533 AF26656 P957293
APLIKASI MESIN TANAMAN EXCAVATOR BANGUNAN MESIN
PANJANG 250 (MM)
LEBAR 151 (MM)
Jangkungna sakabéh 176/179 (MM)

B:

QSNO. SK-1234 (B)
OEM NO. JCB 32925683 LIEBHERR 10413349 KASUS 85988917 JOHN DEERE RE253519 VOLVO 16237822
REFERENSI PALANG P600975 AF26655 P789164
APLIKASI MESIN TANAMAN EXCAVATOR BANGUNAN MESIN
PANJANG 210 (MM)
LEBAR 107 (MM)
Jangkungna sakabéh 36/69 (MM)

Bengkel Kami

bengkel
bengkel

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
Bungkusan

Pameran urang

bengkel

jasa kami

bengkel

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami