. Cina SK-1112AB KOMATSU excavator filter hawa 600-181-7260 600-181-7360 600-181-7400 P522449 AF4743K P182052 Pabrik jeung pabrik |Qiangsheng

Puseur produk

SK-1112AB KOMATSU excavator filter hawa 600-181-7260 600-181-7360 600-181-7400 P522449 AF4743K P182052

Katerangan pondok:

QS NO.:SK-1112A

OEM NO.:600-181-7260

REFERENSI SALIB:P522449 AF4743K P182052

APLIKASI:KOMATSU (PC60-7, PC38-1, PC40-1, PC40-31, PC45-31, PC60-1/2/3/5, PC80-3)

DIAMETER LUAR:133/163 (MM)

DIAMETER jero:86/18 (MM)

TINGKAT JUMLAH:278/288 (MM)

 

QS NO.:SK-1112B

OEM NO.:600-181-7360 600-181-7400

REFERENSI SALIB:AF4744 P500096

APLIKASI:KOMATSU (PC60-7, PC38-1, PC40-1, PC40-31, PC45-31, PC60-1/2/3/5, PC80-3)

DIAMETER LUAR:82 (MM)

DIAMETER jero:54/17 (MM)

TINGKAT JUMLAH:239/251 (MM)


Rincian produk

Tag produk

Naon fungsi khusus sareng titik pangropéa saringan hawa treuk sareng saringan mesin konstruksi?

Naon fungsi khusus sareng titik pangropéa saringan hawa treuk sareng saringan mesin konstruksi?

 

Unsur saringan mesin konstruksi mangrupikeun bagian anu paling penting dina mesin konstruksi.Kualitas unsur filter mangaruhan kinerja filter hawa tina treuk nu.redaktur geus dikumpulkeun masalah pikeun nengetan dina pamakéan sapopoé unsur filter mékanis, kitu ogé sababaraha pangaweruh pangropéa!Elemen saringan mangrupikeun bagian mesin konstruksi anu penting pikeun mesin konstruksi, sapertos unsur saringan minyak, saringan bahan bakar, saringan hawa, sareng saringan hidrolik.Naha anjeun terang fungsi khusus sareng titik pangropéa pikeun elemen saringan mesin konstruksi ieu?

 

1. Dina kaayaan naon anjeun kudu ngaganti filter oli jeung filter hawa treuk?

 

Saringan suluh nyaéta pikeun ngaleungitkeun oksida beusi, lebu sareng majalah sanés dina bahan bakar, ngahindarkeun sumbatan sistem suluh, ngirangan ngagem mékanis, sareng mastikeun operasi mesin anu stabil.Dina kaayaan normal, siklus ngagantian unsur filter suluh engine nyaéta 250 jam pikeun operasi kahiji, sarta unggal 500 jam sanggeus éta.Waktu ngagantian kudu flexibly dikawasa nurutkeun sasmita kualitas suluh béda.Nalika gauge tekanan elemen filter alarm atawa nunjukkeun yén tekanan téh abnormal, perlu mariksa naha filter nu abnormal.Lamun aya, perlu pikeun ngarobah éta.Lamun aya leakage atawa beubeulahan sarta deformasi dina beungeut unsur filter, perlu mariksa naha filter nu abnormal, sarta lamun kitu, eta kudu diganti.

 

2. Nyaeta metoda filtration sahiji elemen filter minyak dina mesin konstruksi elemen filter nu hadé?

 

Pikeun mesin atanapi alat, unsur saringan anu pas kedah ngahontal kasaimbangan antara efisiensi filtrasi sareng kapasitas nahan lebu.Ngagunakeun unsur filter kalawan precision filtration tinggi bisa shorten umur layanan unsur filter alatan kapasitas lebu low unsur filter.Sewa mesin angkat skala ageung ningkatkeun résiko sumbatan prématur unsur saringan oli.

 

3. Naon nya éta selisih minyak inferior jeung filter suluh, minyak murni jeung treuk filter hawa?

 

Turbin uap murni lubricating elemen filter minyak bisa éféktif ngajaga alat jeung manjangkeun umur layanan pakakas lianna.Unsur filter minyak pelumas turbin uap inferior henteu tiasa ngajagi alat-alatna, manjangkeun umur jasa alat-alat éta, sareng malah parah kaayaan panggunaan alat-alat éta.

 

4. Naon kauntungan anu tiasa dianggo ku saringan minyak sareng bahan bakar kualitas luhur pikeun mesin?

 

PAWELSON® nyarios yén panggunaan elemen saringan minyak pelumas turbin uap kualitas luhur tiasa sacara efektif manjangkeun umur alat, ngirangan biaya pangropéa, sareng nyimpen artos pikeun pangguna.

Panjelasan Produk

SK-1112AB KOMATSU excavator filter hawa 600-181-7260 600-181-7360 600-181-7400 P522449 AF4743K P182052

A:

QS NO. SK-1112A
OEM NO. 600-181-7260
REFERENSI PALANG P522449 AF4743K P182052
APLIKASI KOMATSU (PC60-7, PC38-1, PC40-1, PC40-31, PC45-31, PC60-1/2/3/5, PC80-3)
DIAMETER LUAR 133/163 (MM)
DIAMETER BATIN 86/18 (MM)
Jangkungna sakabéh 278/288 (MM)

 

B:

QS NO. SK-1112B
OEM NO. 600-181-7360 600-181-7400
REFERENSI PALANG AF4744 P500096
APLIKASI KOMATSU (PC60-7, PC38-1, PC40-1, PC40-31, PC45-31, PC60-1/2/3/5, PC80-3)
DIAMETER LUAR 82 (MM)
DIAMETER BATIN 54/17 (MM)
Jangkungna sakabéh 239/251 (MM)

 

Bengkel Kami

bengkel
bengkel

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
Bungkusan

Pameran urang

bengkel

jasa kami

bengkel

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami