. Cina SK-1377AB Air filter kit P611859 P602423 AF4268 P602427 AF4260 CF8002 dilarapkeun ka Kobelco excavator na hawa compressors Pabrik jeung Pabrik |Qiangsheng

Puseur produk

Kit saringan hawa SK-1377AB P611859 P602423 AF4268 P602427 AF4260 CF8002 dilarapkeun ka excavator Kobelco sareng kompresor hawa

Katerangan pondok:

QS NO.:SK-1377A

OEM NO.:BALDWIN PA5583 HYSTER 1574111

RUJUKAN SALIB:P611859 P602423 AF4268

APLIKASI:Kobelco excavator

DIAMETER LUAR:139/102(MM)

DIAMETER jero:72 (MM)

TINGKAT JUMLAH:306/330(MM)

 

QS NO.:SK-1377B

OEM NO.:BALDWIN RS30234 MELROE 6983022 BOBCAT 6983022 ASV INCORPORATED 2052455 BAHAN NACCO 1652146

RUJUKAN SALIB:P602427 AF4260 CF8002

APLIKASI:Kobelco excavator

DIAMETER LUAR:87/54(MM)

DIAMETER jero:63 (MM)

TINGKAT JUMLAH:326 (MM)


Rincian produk

Tag produk

Ngaganti elemen filter excavator Kobelco

Kobelco excavator filter elemen model cocog anu sadia tina stock: Kobelco elemen filter minyak, Kobelco solar elemen filter, Kobelco elemen filter hawa, Kobelco hidrolik elemen filter minyak, Kobelco minyak-cai separator filter elemen sarta tipe séjén elemen filter, mastikeun harga low di ngabandingkeun industri, Pangiriman gancang sareng kualitas alus teuing.

 

Kobelco SK130/SK135/SK140-8 excavator filter unsur pabrik jualan langsung suplai titik / harga low jeung kualitas luhur

 

saringan hawa: YY11P00008S0003

 

saringan oli: VA32G4001100

 

Diesel filter unsur: VA3436204100

 

Unsur filter minyak gas: VA32G6200100

 

Unsur filter minyak gas: YN21P01068R100

 

Unsur filter balik minyak hidrolik YN52V01016R610

 

Kobelco SK200-8/SK210-8 excavator filter elemen harga suplai titik / harga low jeung kualitas luhur

 

saringan hawa: YY1100034S001

 

Unsur filter oli: VH15613-E0120

 

Diesel filter unsur: VH23390-E0500

 

Unsur filter minyak gas: YN21P01068R100

 

Unsur filter balik minyak hidrolik YN52V01016R610

 

Pangropéa sareng pangropéa elemen filter excavator Kobelco

1. pangropéa poean: pariksa, ngabersihan atawa ngaganti unsur filter hawa;ngabersihan jero sistem cooling;pariksa jeung tighten bolts sapatu lagu;pariksa tur saluyukeun tegangan deui lagu;pariksa manaskeun asupan hawa excavator;ngaganti huntu LIPI;nyaluyukeun excavator shovel Ember clearance;pariksa tingkat cairan beberesih jandela hareup;pariksa tur saluyukeun conditioner hawa excavator;ngabersihan lantai di taksi;ngaganti unsur filter crusher (opsional).

 

2. Saatos excavator anyar jalan pikeun 250 jam, unsur filter suluh jeung unsur filter suluh tambahan kudu diganti;pariksa clearance tina klep mesin excavator.

 

3. Lamun meresihan jero sistem cooling, sanggeus mesin geus pinuh leuwih tiis, lalaunan loosen panutup port suntik cai ngaleupaskeun tekanan internal tina tank cai, lajeng cai bisa discharged;ulah ngabersihan mesin bari mesin jalan, kipas puteran-speed tinggi bakal ngabalukarkeun bahaya;nalika ngabersihan atanapi Nalika ngagentos coolant, mesin kedah diparkir dina permukaan anu rata;coolant jeung korosi inhibitor kudu diganti nurutkeun tabel.

 

Precautions pikeun masang elemen filter dina excavators Kobelco

1. Sateuacan instalasi, pariksa naha unsur filter ruksak jeung naha O-ring aya dina kaayaan alus.

 

2. Nalika masang unsur filter, tetep leungeun Anjeun beresih, atawa maké sarung bersih.

 

3. Sateuacan instalasi, nerapkeun Vaseline dina luar O-ring pikeun mempermudah instalasi.

 

4. Nalika masang unsur filter, ulah nyabut kantong plastik bungkusan.Tarik kantong plastik ka tukang.Saatos sirah luhur bocor kaluar, tahan sirah handap unsur filter jeung leungeun kénca jeung awak unsur filter jeung leungeun katuhu, sarta nempatkeun unsur filter kana korsi unsur filter baki., pencét handap pageuh, piceun kantong plastik sanggeus instalasi.

 

Kobelco excavator elemen filter hawa conditioner kudu diganti unggal 1000 jam atawa 5 bulan operasi.Lamun filter hawa geus clogged, asupan hawa bakal ngurangan sarta cooling / kapasitas pemanasan bakal ngurangan.Ku alatan éta, éta kudu cleaned atawa diganti rutin (sababaraha merek saringan AC lokasina di handapeun pungkur tina cab nu).

 

Anggo hawa anu dikomprés anu bersih sareng garing kalayan tekanan maksimal 5 BAR pikeun hawa anu dikomprés.Ulah mawa nozzle ngadeukeutan ka 3 - 5 cm.Tiup saringan bersih ti jero sapanjang lipatan.

 

Model adaptor filter excavator Kobelco:

SK350LC-10 SK75-8 SK60-8 SK60-10 SK130-8 SK130 SK130LC-11 SK140LC-8 SK140SRLC-7 SK200 SuperX SK210D-10SK210D-10 SK210LC-10 SK210X1 SuperX5 SK60LC2 SuperX5 SK60LC1 SK270XD-10 SK330-10 SK330 SuperX SK350LC SuperX SK380XD-10 SK460-8 SK480LC-8 SK495D-8 SK495D SuperX

 

Keunggulan Kobelco Excavator Filter:

1. kertas filter kualitas luhur, efisiensi filtration tinggi jeung kapasitas lebu badag.

 

2. Jumlah tilep unsur filter meets sarat hirup jasa.

 

3. Tilep kahiji jeung panungtung unsur filter disambungkeun ku klip atawa lem husus.

 

4. Bahan tina tube sentral téh alus teuing, sarta eta diolah jadi bentuk spiral, nu teu gampang deform.

 

5. Lem saringan kualitas luhur, supados kertas saringan sareng tutup tungtung disegel ogé.

 

Unsur filter Kobelco ngalibatkeun: Kobelco elemen filter minyak, Kobelco solar elemen filter, Kobelco industri beurat filter hawa elemen, Kobelco elemen filter minyak hidrolik, Kobelco minyak-cai separator filter elemen sarta tipe séjén elemen filter, mastikeun harga murah jeung suplai gancang dina ngabandingkeun industri.kualitas alus teuing.

Panjelasan Produk

Kit saringan hawa SK-1077AB P611859 P602423 AF4268 P602427 AF4260 CF8002 dilarapkeun ka excavator Kobelco sareng kompresor hawa

A:

QSNO.  SK-1377A
OEM NO.  BALDWIN PA5583 HYSTER 1574111
REFERENSI PALANG  P611859 P602423 AF4268
APLIKASI  Kobelco excavator
DIAMETER LUAR  139/102(MM)
DIAMETER BATIN 72 (MM)
Jangkungna sakabéh 306/330(MM)

B:

QSNO.  SK-1377B
OEM NO.  BALDWIN RS30234 MELROE 6983022 BOBCAT 6983022 ASV INCORPORATED 2052455 BAHAN NACCO 1652146
REFERENSI PALANG  P602427 AF4260 CF8002
APLIKASI  Kobelco excavator
DIAMETER LUAR  87/54(MM)
DIAMETER BATIN 63 (MM)
Jangkungna sakabéh 326 (MM))

Bengkel Kami

bengkel
bengkel

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
Bungkusan

Pameran urang

bengkel

jasa kami

bengkel

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami