Puseur warta

Warta pausahaan

  • Susunan libur Festival Parahu Naga

    Susunan libur Festival Parahu Naga

    Unggal 5 Méi lunar Cina nyaéta Festival Parahu Naga.Susunan liburan PAWELSON® Dragon Boat Festival nyaéta kieu: Liburan Festival Parahu Naga: 3 Juni 2022 - 5 Juni 2022. Salila Festival Parahu Naga, urang Cina bakal masak pangsit béas tradisional Cina disebut Zongzi jeung lomba dra...
    Maca deui
  • Wilujeng Poé Buruh!

    Wilujeng Poé Buruh!

    Hebei Qiangsheng Mesin Bagian Co,.Ltd di dieu urang wishing dinten buruh senang!Unggal posisi biasa tiasa nyiptakeun kahirupan anu luar biasa;unggal usaha anjeun bersinar!Buruh, wilujeng liburan!
    Maca deui
  • Urang ngahasilkeun rupa-rupa saringan hawa pikeun anjeun

    Saringan Excavator: Kasus, JCB, Hitachi, Daewoo, Hyundai, Bobcat, Saringan Mesin Pertanian: John Deer, Claas, Saringan Traktor Massey Ferguson: Kasus-New Holland, JCB, Saringan Caterpallar pikeun pangwangunan jalan sareng alat-alat pangropéa: Vogele, Bomag, Volvo Konstruksi, Hamm, Dynapac, Wrigten, V...
    Maca deui
  • Saringan Otomotif kalebet Saringan Udara, Saringan Minyak Sareng Saringan AC, Saringan Bahan Bakar, Saringan Hidyaulik

    Saringan Otomotif Kalebet Saringan Udara, Saringan Minyak Sareng Saringan AC, Saringan Bahan Bakar, Saringan Hidyaulik Saringan AC diganti unggal 10.000 kilométer.Saringan AC anu dianggo langkung ti 10,00...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina saringan hawa honeycomb

    Kaunggulan tina filter hawa honeycomb Unsur filter mangrupakeun komponén konci pikeun produk filtration jeung alat, sarta eta malah langsung patali jeung éfék nyaring dina sagala rupa skenario aplikasi.Sanajan aya relati...
    Maca deui