Puseur warta

Festival Pertengahan Musim Gugur, ogé katelah festival lantera atanapi bulan, lumangsung unggal taun dina tanggal 15 dina bulan kadalapan dina kalénder Cina.Taun ieu, poé éta tumiba dina Séptémber 10. Pikeun ngagungkeun liburan, kulawarga jeung babaturan ngumpul pikeun revel di festivities kawas feasting on mooncakes, maén lampion, sarta neuteup bulan.
Susunan liburan: 10 Séptémber 2022 - 12 Séptémber 2022

Web-Banner-MID-AUTUMN-1


waktos pos: Sep-09-2022