Puseur warta

Generator set filter bubuka

下载

Kahiji, unsur filter solar

Diesel filter unsur mangrupa salah sahiji komponén penting pikeun mastikeun kualitas asupan minyak mesin solar.Ieu mangrupakeun parabot purifikasi solar husus pikeun solar dipaké dina mesin durukan internal.Bisa nyaring kaluar leuwih ti 90% tina najis mékanis, koloid, asphaltene, jeung sajabana dina solar, nu bisa mastikeun kabersihan solar ka extent greatest sarta ngaronjatkeun kahirupan layanan mesin.Dina waktos anu sami, éta sacara efektif tiasa meungpeuk lebu sareng Uap dina minyak solar, sareng sacara efektif tiasa manjangkeun umur jasa pompa suntik suluh, nozzle solar sareng elemen saringan anu sanés.
Kadua, separator minyak-cai
Pamisah minyak-cai sacara harfiah hartosna misahkeun minyak sareng cai.Prinsipna nyaéta ngagunakeun prinsip sedimentasi gravitasi pikeun ngaleungitkeun najis sareng cai dumasar kana bédana dénsitas antara cai sareng suluh.Aya unsur pamisahan sapertos kerucut difusi sareng layar saringan di jero.Struktur jeung pungsi separator cai minyak mesin jeung unsur filter solar béda.Separator minyak-cai ngan bisa misahkeun cai jeung teu bisa nyaring najis.Aya colokan solokan di handapeun, anu tiasa dikeringkeun sacara teratur tanpa ngagantian.Saringan solar nyaring najis sareng kedah digentos sacara teratur.

Katilu, saringan hawa

Unsur filter hawa mangrupakeun jenis filter, ogé katelah cartridge filter hawa, filter hawa, gaya, jsb mesin nyokot dina jumlah badag hawa salila operasi na.Upami hawa henteu disaring, lebu anu ditunda dina hawa bakal disedot kana silinder, anu bakal ngagancangkeun ngagem piston sareng silinder.Partikel anu langkung ageung asup antara piston sareng silinder, anu bakal nyababkeun "squeeze silinder" anu serius, anu khususna serius dina lingkungan kerja anu garing sareng keusik.Saringan hawa dipasang di payuneun karburator atanapi pipa asupan pikeun nyaring partikel lebu sareng keusik dina hawa pikeun mastikeun hawa anu cekap sareng bersih asup kana silinder.
Kaopat, saringan oli
Unsur saringan oli disebut ogé saringan oli.Minyak sorangan ngandung sajumlah koloid, najis, cai sareng aditif.Fungsi saringan oli nyaéta pikeun nyaring rupa-rupa, koloid sareng Uap dina minyak, sareng ngirimkeun oli bersih ka unggal bagian pelumas.Ngurangan ngagem bagian sareng manjangkeun umur jasa mesin.
Ringkesan:①Saringan solar kedah digentos unggal 400 jam dina set generator solar.Daur ngagantian ogé gumantung kana kualitas solar.Lamun kualitas solar goréng, daur ngagantian perlu disingget.②Saringan oli kedah digentos unggal 200 jam nalika sét generator solar dianggo.③Ganti saringan hawa dumasar kana tampilan indikator.Upami kualitas hawa di daérah dimana set generator solar dianggo goréng, daur ngagantian saringan hawa ogé kedah disingget.

 


waktos pos: Nov-29-2022