. FAQs - Hebei Qiangsheng Mesin Bagian Co., Ltd i

Hebei Qiangsheng Mesin

faqs
Q1.Naon istilah bungkusan anjeun?

A: Umumna, urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, kami tiasa ngabungkus barang dina kotak merek anjeun saatos nampi surat otorisasina.

Q2.Naon syarat pembayaran anjeun?

A: T / T 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh pangiriman.Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar baki.

Q3.Naon istilah pangiriman anjeun?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4.Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?

A: Sacara umum, éta bakal butuh 5 nepi ka 20 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

Q5.Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis.Urang tiasa ngawangun molds na fixtures.OEM atanapi ODM nyaéta rojongan.

Q6.Naon kawijakan sampel anjeun?

A: Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga bagian siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya sampel jeung ongkos kurir.

Q7.Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?

A: Sumuhun, urang kudu 100% test saméméh pangiriman