. Taros Kami - Hebei Qiangsheng Mesin Bagian Co., Ltd i

Hebei Qiangsheng Mesin

HEBEI QIANGSHENG MACHINERY PARTS CO., LTD

A-04, Cashmere Science and Technology Innovation Park, kiduleun Huigong Avenue sareng kuloneun Jalan Jiuhuashan, Zona Pangwangunan Ékonomi, Qinghe County, Kota Xingtai, Propinsi Hebei, Cina

Telepon: +86-131 3191 2829

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami