. Cina C271250 CF1640 Air Filter Unsur pikeun 81084050016 81.08405-0021 10293737 Pabrik jeung Pabrik |Qiangsheng

Puseur produk

C271250 CF1640 Unsur Filter Udara pikeun 81084050016 81.08405-0021 10293737

Katerangan pondok:

QS NO.:C271250 CF1640 (A)

REFERENSI SALIB:MANN C271250, MANN 81084050016, 81.08405-0021

DONALDSON:P782936

FLEETGUARD:AF25894

DIAMETER LUAR:268 (MM)

DIAMETER jero:172/160 (MM)

TINGKAT JUMLAH:474/512 (MM)

 

QS NO.:C271250 CF1640 (B)

REFERENSI SALIB:MANN CF1640, LIEBHERR 10293737

DONALDSON:P782937

FLEETGUARD:AF25896

DIAMETER LUAR:154 150 (MM)

DIAMETER jero:137/131 (MM)

TINGKAT JUMLAH:455 (MM)


Rincian produk

Tag produk

aplikasi produk

Saringan hawa utamana dipaké pikeun filtration hawa dina lokomotif rékayasa, mobil, lokomotif tatanén, laboratorium, kamar operasi aseptik sarta sagala rupa kamar operasi precision.
Mesin kedah nyeuseup seueur hawa salami prosés kerja.Upami hawa henteu disaring, lebu anu ditunda dina hawa disedot kana silinder, anu bakal ngagancangkeun ngagem piston sareng silinder.Partikel anu langkung ageung asup antara piston sareng silinder bakal nyababkeun fenomena "tarikan silinder" anu serius, anu khususna serius dina lingkungan kerja anu garing sareng keusik.
Saringan hawa dipasang di hareup karburator atanapi pipa asupan hawa pikeun nyaring partikel lebu sareng keusik dina hawa sareng mastikeun hawa anu cekap sareng bersih asup kana silinder.

Pangropéa produk

1. Unsur saringan nyaéta komponén inti saringan.Dijieunna tina bahan khusus sareng mangrupikeun bagian anu rentan anu peryogi pangropéa sareng pangropéa khusus;
2. Saatos saringan parantos lami dianggo, unsur saringan di jerona ngablokir sajumlah pangotor, anu bakal nyababkeun paningkatan tekanan sareng panurunan dina laju aliran.Dina waktos ieu, éta kedah dibersihkeun dina waktosna;
3. Nalika beberesih, Kade ulah deform atawa ngaruksak unsur filter.
Sacara umum, gumantung kana bahan baku dipaké, umur jasa tina unsur filter mah béda, tapi ku penyuluhan waktu pamakéan, pangotor dina cai bakal meungpeuk unsur filter, jadi umumna unsur filter PP perlu diganti dina tilu bulan. ;unsur filter karbon diaktipkeun kudu diganti dina genep bulan;Salaku unsur filter serat teu bisa cleaned, éta umumna disimpen dina tungtung deui PP katun jeung karbon diaktipkeun, nu teu gampang ngabalukarkeun clogging;unsur filter keramik biasana bisa dipaké pikeun 9-12 bulan.

aplikasi produk

Saringan hawa utamana dipaké pikeun filtration hawa dina lokomotif rékayasa, mobil, lokomotif tatanén, laboratorium, kamar operasi aseptik sarta sagala rupa kamar operasi precision.
Mesin kedah nyeuseup seueur hawa salami prosés kerja.Upami hawa henteu disaring, lebu anu ditunda dina hawa disedot kana silinder, anu bakal ngagancangkeun ngagem piston sareng silinder.Partikel anu langkung ageung asup antara piston sareng silinder bakal nyababkeun fenomena "tarikan silinder" anu serius, anu khususna serius dina lingkungan kerja anu garing sareng keusik.
Saringan hawa dipasang di hareup karburator atanapi pipa asupan hawa pikeun nyaring partikel lebu sareng keusik dina hawa sareng mastikeun hawa anu cekap sareng bersih asup kana silinder.

Panjelasan Produk

A:

QSNO. C271250 CF1640 (A)
REFERENSI PALANG MANN C271250, MANN 81084050016, 81.08405-0021
DONALDSON P782936
FLEETGUARD AF25894
DIAMETER LUAR 268 (MM)
DIAMETER BATIN 172/160 (MM)
Jangkungna sakabéh 474/512 (MM)

B:

QSNO. C271250 CF1640 (B)
REFERENSI PALANG MANN CF1640, LIEBHERR 10293737
DONALDSON P782937
FLEETGUARD AF25896
DIAMETER LUAR 154 150 (MM)
DIAMETER BATIN 137/131 (MM)
Jangkungna sakabéh 455 (MM)

Bengkel Kami

bengkel
bengkel

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
Bungkusan

Pameran urang

bengkel

jasa kami

bengkel

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami