. Cina SK-1145AB kandaraan beurat filter hawa fits pikeun C16400 CF400 Pabrik jeung Pabrik |Qiangsheng

Puseur produk

SK-1145AB kandaraan beurat filter hawa fits pikeun C16400 CF400

Katerangan pondok:

QS NO.:C16400 CF400 SK-1145A

REFERENSI SALIB:MANN C16400, VOLVO 11705110, VOLVO 80607039, LIEBHERR 10044317, LIEBHERR 7621451, 32/947004

DONALDSON:P778972

FLEETGUARD:AF25721 AF26393

Kandaraan:JS130LC, JS210SC, JS220SC, JS240SC

DIAMETER LUAR:160 159 (MM)

DIAMETER jero:102/99 (MM)

TINGKAT JUMLAH:342/373 (MM)

 

QS NO.:C16400 CF400 SK-1145B

REFERENSI SALIB:Mann CF400, VOLVO 11705111, VOLVO 80607047, LIEBHERR 10044318, LIEBHERR 7621452, 32/917805

DONALDSON:P780012

FLEETGUARD:AF25722 AF26394

DIAMETER LUAR:84 87/77 (MM)

DIAMETER jero:72 (MM)

TINGKAT JUMLAH:357 (MM)


Rincian produk

Tag produk

Naon kaunggulan tina saringan hawa?

Mesin kedah nyeuseup seueur hawa salami prosés kerja.Upami hawa henteu disaring, lebu anu ditunda dina hawa bakal disedot kana silinder, anu bakal ngagancangkeun ngagem piston sareng silinder.Partikel anu langkung ageung asup antara piston sareng silinder tiasa nyababkeun "narik silinder" anu serius, anu khususna serius dina lingkungan kerja anu garing sareng keusik.Saringan hawa dipasang di payuneun karburator atanapi pipa asupan pikeun nyaring lebu sareng keusik dina hawa, mastikeun hawa anu cekap sareng bersih asup kana silinder.

Numutkeun prinsip filtration, saringan hawa bisa dibagi kana tipe filter, tipe centrifugal, tipe mandi minyak jeung tipe komposit.

Salila pangropéa, unsur filter kertas teu kudu cleaned dina minyak, disebutkeun unsur filter kertas bakal gagal, sarta gampang ngabalukarkeun kacilakaan ngebut.Salila pangropéa, ngan ukur metode geter, metode panyabutan sikat lemes (pikeun sikat sapanjang kerut) atanapi metode blowback hawa anu dikomprés ngan ukur tiasa dianggo pikeun ngaleungitkeun lebu sareng kokotor anu napel dina permukaan unsur saringan kertas.Pikeun bagian saringan kasar, lebu dina bagian ngumpulkeun lebu, bilah sareng pipa siklon kedah dipiceun dina waktosna.Sanaos tiasa dijaga sacara saksama unggal waktos, unsur saringan kertas henteu tiasa ngabalikeun deui kinerja aslina, sareng résistansi asupan hawa bakal ningkat.Ku alatan éta, umumna, nalika unsur filter kertas perlu dijaga pikeun kaopat kalina, éta kudu diganti ku unsur filter anyar.Lamun unsur kertas filter retak, perforated, atawa kertas filter jeung cap tungtung nu degummed, maranéhanana kudu diganti geuwat.

Panjelasan Produk

A:

QSNO. C16400 CF400 SK-1145A
REFERENSI PALANG MANN C16400, VOLVO 11705110, VOLVO 80607039, LIEBHERR 10044317, LIEBHERR 7621451, 32/947004
DONALDSON P778972
FLEETGUARD AF25721 AF26393
Kandaraan JS130LC, JS210SC, JS220SC, JS240SC
DIAMETER LUAR   160 159 (MM)
DIAMETER BATIN 102/99 (MM)
Jangkungna sakabéh  342/373 (MM)

B:

QSNO. C16400 CF400 SK-1145B
REFERENSI PALANG Mann CF400, VOLVO 11705111, VOLVO 80607047, LIEBHERR 10044318, LIEBHERR 7621452, 32/917805
DONALDSON  P780012
FLEETGUARD AF25722 AF26394
DIAMETER LUAR 84 87/77 (MM)
DIAMETER BATIN 72 (MM)
Jangkungna sakabéh  357 (MM)

Bengkel Kami

bengkel
bengkel

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan
Bungkusan

Pameran urang

bengkel

jasa kami

bengkel

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami